Dag 1 naar Kautenbach

28 februari 2025 - Luxemburg, Luxemburg

Na 2 drukke dagen zijn we eindelijk op de eerste camping aangekomen, woensdag, na een emotioneel afscheid, eerst de caravan opgehaald en gelijk een kleine domper, lekke band gelukkig tot de cin Vaassen hard gebleven. Nadat we caravan op z'n plek hebben gezet op weg gegaan naar Obelink voor een zakluifel op de terug weg gelijk maandmenu gescoord bij de Blauwe Lotus (lekkker)

Donderdag ochtend eerst banden na laten kijken, schroef was de oorzaak, bandjes weer gemonteerd en nog wat andere noodzakelijke klusjes gedaan, Inge druk met styling van de caravan.

Vrijdagochtend bleek de gerepareerde band weer leeg, balen dus, band er weer af naar de bandenboer toe bleek het ventiel de oorzaak te zijn was snel gerepareerd en konden om 10:30 eindelijk op pad naar Camping Kautenbach. Onderweg alle weer elementen gehad, zon, hagel sneeuw en regen kortom echt wintersport vakantie gevoe

De camping was enigszins drassig en kreeg ik de caravan niet voor of achteruit, losgekoppeld en met de mover weer uit de prut gekregen.

Vanavonde eten we in de Bistro op de camping en morgen op pad naar de volgende camping in Ranchot Frankrijk,

tot morgen

1. Astrid:
    28 februari 2025
    Niet de allerbeste start van de vakantie maar vanaf nu kan het alleen maar beter worden.
  2. Ellen en Andre:
    28 februari 2025
    Nu klaar met het gedoe! En alleen maar
    leuke dingen. Dikke kus
  3. Ronald:
    3 maart 2025
    Op vakantie gaan en dan alleen maar Hollands weer tegenkomen. Vervelend hoor, maar zuidelijker wordt het beter. 😃
  4. Sjaak en Yvonne:
    3 maart 2025
    Zeker niet de beste start maar het wordt alleen maar beter.