Dag 2 Ranchot Frankrijk

1 maart 2025 - Fraisans, Frankrijk

BRRRRRRR wat was het koud vannacht -3 het leek wel wintersport, gisteravond heerlijk gegeten in de bistro op de camping, Inge Wiener schnitzel en ik een paardesteak met sla en frites, daarna lekkere warme douche en voldaan naar ons mandje.

Het was zo koud dat Chai bijna de hele nacht onder mijn donsdek heeft gelegen, vanuit bed kacheltje aangedaan om behaaglijk te kunnen ontbijten. De auto uit het ijs bikken, met de mover de caravan uit de prut gereden (wat een uitkomst die mover) en op weg, was -2 toen we wegreden, naar de volgende camping L'ile in Ranchot.

Plattegrond camping Ranchot

Onderweg de dakkoffer route gevolgd, zowel tegemoet komend als met ons meerijdend heeeeeeeel veel auto's met dakkoffers, de tolweg is saai met enige voordeel dat je lekker opschiet, wel 14 reeën gezien in de weilanden langs de weg dat was wat het minder saai maakte.

Camping Líle is klein wel mooi gelegen aan een rivier, Chai heeft heerlijk gespeeld met Mia een Duits Jack Russeltje was even lekker voor haar na de hele dag in de auto, wel elke 2 uur even de beentjes strekken en koffie.

Morgen gaan we op weg naar Grane een rit van +/- 360km, tot morgen

1. Ellen en Andre:
    1 maart 2025
    Steeds een stapje richting warmer weer🥰
  2. Ron Meijnen:
    Hopelijk we🙏🏻🙏🏻
  3. Astrid:
    Het word van de week rond de 14 graden, dus dat word genieten 💥💥
  4. Astrid:
    Het word van de week 14 graden, dus dat word genieten 💥
  5. Sjaak en Yvonne:
    3 maart 2025
    Eerst de kou en dan lekker genieten.
    💥