Dag 6 & 7 Miami Pltja
6 maart 2025 - Miami Platja, Spanje
FEEST vandaag Chai is 1 jaar geworden
Gisteren en rustig dagje gehad, caravan beetje opruimen, strandwandeling(en) gemaakt was helaas te fris om buiten te zitten vanwege de koude wind vanuit zee.
Vandaag ritje gemaakt naar twee dorpjes geweest, wat is het uitgestorven daar jeugd zie niet wel bejaarden, uiteraard kerk bezocht en in het 2de dorpje bij de en bar/restaurant koffie gedronken, wel schrikken toen ik moest afrekenen € 3,00 voor een espresso en cappuccino, daarna bij het bakkertje wat lekkers gehaald en dat was het ook, in de vorm van pasteitje gevuld met vijgen en sinaasappel ohohoh wat was dat lekker en dat voor € 0,60 ongekend die prijzen hier ook de benzine is € 0,55 goedkoper dan in NL hoe kan dat?
Op de terugweg boodschappen gedaan bij de Mercadona, dat zijn wel prachtige supermarkten met heerlijke Spaanse specialiteiten, terug op de camping weer even uitwaaien op het strand, Chai vond een dode zeeschildpad wat ze reuze interessant vond, ik heb de schildpad weer in zee gegooid met als gevolg dat Chai er achteraan ging de hoge golven in, Inge helemaal in paniek die zag Chai al verdrinken, niet gebeurt gelukkig, ze moest wel gewassen worden (Chai) om al het zand uit haar vacht te halen.
Morgen gaan we weer op pad naar Camping La Predera waar we waarschijnlijk weer 2 dagen blijven en de eerste week is nu al om,

Knuf voor Chai 😘