naar Ninh Binh
22 november 2025 - Ninh Binh, Vietnam
Hallo lieve volgers
We zien wel veel maar ook wel vermoeiend, vanmorgen zaten we om 06:30 aan het ontbijt na, voor ons allebei, een onrustige nacht, om acht uur de bus in op weg naar Ninh Binh waar we 1 nacht blijven.
Onderweg uiteraard koffiestop en dan een fietstocht, de omgeving was zo mooi als gisteren en aansluitend lunch en weer door naar een natuurgebied waar we met sampans een boottocht gaan maken, prachtige omgeving met grillige kalkzandsteen rotsen, dat was zeer ontspannend.
Hup de bus weer in om naar een tempel complex te gaan, tempels altijd mooi, zie de foto's. Weer de bus in om naar een zeer luxe hotel te gaan, kamer 609 is de onze. Eerst even rusten en we besluiten om in het hotel eten geen puf meer om te gaan lopen voor restaurant te zoeken, eten was prima en tot nu het duurste € 28,16 met z,n tweeën, soepje vooraf,kip met honingsaus, Bia Hanoi ( Hanoi bier) en espresso als afsluiting.
Nu lekker geducht, Rikkie heeft bad genomen, verslagje maken en naar bedje toe, morgen om 06:00 ontbijten, 07:30 in de bus naar de boot in Halong Bay we slapen 1 nacht op de boot om daarna naar Hanoi te gaan voor vliegen naar Hué, ik denk dat volgende verslag weer over 2 dagen is, geen internet op de boot en in vliegtuig.
Tot over 2 dagen

Slaap lekker,mannen🫠
🥰💋💞
Trouwens ik geniet ook volop mee.